Despre Noi

Cateva cuvinte despre SC FLOR & VAL CONSTRUCT SRL

Te-ai decis sa-ti construiesti casa viselor tale? Ai contactat mai multe firme de constructii si inca nu ai batut palma? Noi iti punem la dispozitie GRATUIT, consultanta de care ai nevoie, pentru ca impreuna sa cladim ceva frumos si trainic.

De ce sa lucrati cu noi?

    Pentru ca suntem:
  • o companie recunoscuta;
  • cu preturi competitive;
  • cu termene de executie eficiente.
    Pentru ca respectam:
  • cele mai ridicate standarde de calitate;
  • bugetele stabilite;
  • termenele promise.

SC FLOR & VAL CONSTRUCT SRL este o societate comerciala infiintata inca din anul 2006, care va ofera garantia calitatii lucrarilor bine facute.

La noi gasiti o echipa flexibila, dar si o echipa completa, la care puteti apela pentru lucrari de constructii, amenajare sau reparatii, in conditii de colaborare deschisa, preturi corecte si transparente, termene de executie eficiente, care poate rezolva toate aspectele unui proiect: de la amenajare de santier, decopertare, demolare, trasare, turnare fundatie, zidarie, tencuieli, instalatii sanitare, instalatii electrice, pana la finisaje, glet, tencuieli decorative, montaj gresie, faianta, parchet, zugraveli, lavabil.

Constructiile civile si industriale sunt principalul obiect de activitate al companiei noastre. Experienta noastra include si lucrari industriale - hale metalice pe structura de otel si panouri poliuretanice. De-a lungul timpului am colaborat cu foarte multe firme de costructii, parteneriate care s-au doverit a da roade, clientii nostrii fiind foarte mutumiti, ceea ce s-a materializat in recomandarile pe care le-am primit din partea lor.

Experienta, seriozitatea si nu in ultimul rand daruirea celor care fac parte din echipa noastra, sunt ingredientele unor proiecte reusite, acordand acelasi interes clientilor nostrii indiferent de amploarea proiectului in care suntem implicati.

Constructiile noastre ofera clientului siguranta unei constructii sigure si care nu necesita reconditionari pe un termen foarte lung, datorita utilajelor performante si a materialelor de calitate, folosite la realizarea lucrarilor.

Multumim ca aveti in vedere SC FLOR & VAL CONSTRUCT SRL pentru proiectele voastre viitoare. Asteptam sa va aratam de ce suntem in stare!